Eftersidnings Blog

En rigtig eftersidning på Ulstrup skole

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ofte søger inspiration andre steder, når jeg skriver rollespilskampagner. Inspirationen til afsnittene hvor Franz og Pløkken besøger deres gamle folkeskole kommer fra flere kilder.

Ulstrup skole var stedet hvor jeg mødte og lærte Morten og Ole at kende, og er på den måde en fælles referenceramme i Ulstrup som vi alle tre kendte. Det var helt naturligt at bringe skolen ind i historien om Franz og Pløkken, og da jeg var ved at finde ud af hvordan det skulle foregå, fandt jeg tegningerne over skolen. Tegningerne ledte mig på tankerne af en anden fælles reference jeg har med Morten og Ole, nemlig Silent Hill spillene, som vi har spillet sammen flere gange. Det var dog næsten 20 år siden jeg sidst havde været på Ulstrup Skole, og jeg havde desuden kun gået der i to år, så jeg var nødt til at indkalde noget eksperthjælp.

Mortens lillebror Rasmus huskede skolen noget bedre end jeg gjorde, og da han samtidig også har spillet flere af Silent Hill spillene, så han var den perfekte hjælper til at skrive et Silent Hill inspireret eventyr, der foregår på Ulstrup skole.

Jeg har plottet routen ind på denne tegning over skolen. Klik på billedet for at se det i stort format! Lyt med i næste uge når du kan høre del 2 af den “Tavse Skole”.

2 kommentare til “En rigtig eftersidning på Ulstrup skole”

 • Tobias Kvist Vestergaard siger:

  Hey, af hvad jeg har kunnet forstå bruger i et Charactersheet som Thomas selv har lavet. Da jeg går selv og leger med tanken om at spille en kampange i WaRP-systemet med gutterne, ville jeg lige høre om i kunne overtales til at ligge det ud et eller andet sted.

  • Morten Yde siger:

   Hej Tobias

   Det kan vi helt sikkert overtales til! 🙂
   Thomas arbejder på en mere “print-safe” version, så når den er klar, så laver vi et indlæg hvor den kan hentes.

   Jeg kan desværre ikke lige sige hvornår, men hvis du evt. følger os på Facebook, så skal vi nok lave lidt larm der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *